Dárky pro ženy, muže i děti
PRÁZDNINOVÝ PROVOZ - Po dobu letních prázdnin zásilky odesíláme pouze PONDĚLÍ AŽ ČTVRTEK. Ve dnech 5.-10.7. čerpáme dovolenou. Zásilky budeme odesílat od 11.7.2022 Děkujeme za pochopení a přejeme Vám všem krásné léto!
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Pondělí - čtvrtek 9-16 hod
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

DOPRAVA A PLATBA

Možnosti platby

Bankovním převodem       zdarma

Platební kartou                  zdarma

Dobírka                                49 Kč

Možnosti dopravy

Zásilkovna                            89 Kč

Balíkovna                              69 Kč

Česká pošta balík na poštu  109 Kč

Česká pošta balík do ruky   119 Kč

Osobní odběr                   zdarma

Při objednávce nad 2000 Kč doprava zdarma!

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas provozovateli e-shopu renea.cz Renátě Dimtové, se sídlem Jindřicha Šimona Baara 1949/10, 733 01  Karviná - Mizerov, IČ 41060415, zapsaná v živnostenském rejstříku vedeném Magistrátem města Karviná (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu lucie-shop@seznam.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Informace pro zákazníky
Osobní odběr v Karviné

Trafika Rothmans

tř. Osvobození 1636

735 06 Karviná Nové Město

Po-Pá 9-12  13-16

Vyčkejte, prosím, na info, že objednávka je připravená k vyzvednutí.

Nejedná se o naši prodejnu!

email Lucie-shop@seznam.cz

 

 
Kontakty
Renáta Dimtová
Pondělí - čtvrtek 9-16 hod
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz